Info för deltagare i Gårdsloppisrally.

Vad händer sen?

Efter att anmälningstiden (fram till sö 12.5.) gått ut plockar vi ihop kartan och alla information om gårdarna. Då vet vi också hurdan summa vi kan marknadsföra med och sätter i gång med reklam om evenemanget.

Vad skall jag göra som deltagare?

Som deltagare skall du hämta ett paket med kartor och affischer från Studio Strandvägen fr.o.m. må 3.6. Nämn att du är deltagare i Gårdsloppisrally så får du ett paket med några kartor och affischer. Kartorna kan du dela ut under dagen på din punkt. På nummeraffischerna skriver du tydligt din gårds nummer och zon tid. Häng upp affischen så man hittar lätt fram till din gård, du får vara kreativ med att pynta affischen, rita pilar osv.

Dela gärna med dig evenemanget på Facebook. Evenemangets Facebook-sida är www.facebook.com/loppisrallykirppisralli/

Du får också gärna skriva in på evenemangets Facebook sida mera info och bilder från din gård. Kom ihåg att nämna din gårds nummer!

Information om vilken nummer din gård har hittar du på på denna sida fr.o.m. må 3.6.

Kom ihåg att locka med dia grannar!

Flera gårdar på samma område hämtar fler besökare. Vi har tyvärr inte resurser för att följa med hur många som anmält sig på vissa områden för att sedan locka flera deltagare på de områden som har få deltagare. Du som vill delta måste aktivera dig och locka med grannarna.

Vid frågor kontakta info@loppisrally.fi