Vad är Gårdsloppisrally?

På Gårdsloppisrallyt kan privatpersoner eller föreningar ordna loppisar på sin egen gård. Alla gårdar prickas in på en karta som du kan ladda ned från hemsidan loppisrally.fi, hämta från Pargas stads infodisk eller från biblioteket i Pargas. Besökaren kan med hjälp av kartan besöka flera olika gårdar under dagens lopp. Det är inte enbart loppis som gäller under gårdsloppisrallyt, utan det är fritt fram att ordna intressanta evenemang under dagen. Under årens lopp har det funnits caféer med glutenfria produkter, pop up-restauranger med olika läckerheter, perennbyten, konstcaféer mm. Ju mera variation, desto bättre!

Varför Gårdsloppisrally?

Tanken med evenemanget är att man kan besöka andras gårdar för att fynda och lära känna olika delar av vår fina stad. Liksom ifjol är evenemanget inte öppet för stor lopptorg med många försäljare, men några försäljare på samma gård är ok och har varit omtyckt av både försäljare och besökare.

Hur deltar man?

Du kan anmäla din gård till årets Gårdsloppisrally med att köpa deltagandet via hemsidan. Deltagaravgiften för i år är 10 euro/försäljare. Är ni flera på samma gård; köp då flera deltaganden (max 5) så kommer det att stå vid er punkt att ni är flera försäljare. När du deltar i Gårdsloppisrallyt kommer din gård att få en nummer och synlighet på en karta som finns tillgänglig för besökarna. Du får också affischer med vilka du kan skylta till din gård. Efter deltagande får du mera information om deltagandet.

Anmälningstiden pågår fram till sö 5.5!

Deltagaravgiften är till för att täcka marknadsförings- och tryckkostnader, dvs. desto fler som deltar, ökar synligheten.

Vid frågor kontakta info@loppisrally.fi